Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 7., kedd

Zenék (Part 3)


Sziasztok! :3

Ha kedd akkor zene.:) Szóval itt a 'Zenék rovatunk harmadik része. A téma szerelem. :)) Nagyon sok jó szerelmes szám van. Rengeteg.:D Szóval nehéz választanom, hogy mit is rakjak ki nektek.


Anti Fitness Club - Mennyország

Régebben nagyon szerettem az AFC-t, az első albumuk nagyon tetszett, de rövid idő után kiszerettem belőlük. Nem rég megjelent a legújabb albumuk(Metropolis) első hallásra szerelem volt.:3 
Mindenkinek ajánlom.! :))

Alvin és a Mókusok - Elbaszott szerelem

Hát igen, nem csak szép szerelmes dalok vannak.:D Szerintem az Alvin és a Mókusok a legjobb hazai zenekar. Imádom a zenéjüket. (: 

James Blunt - You're Beautiful

Tudom, hogy ez nem éppen mai zene, de akkor is ez egy gyönyörű szám.:))
But it's time to face the truth,
I will never be with you.. :|

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! :)
    Ááá, én nagyon szeretem az Alvin és a mókusokat és igen ááá, a Mennyországot is imádom!! ^^ Annak ellenére, hogy magát a bandát nem szeretem (szerintem nagyon "egyfajta végletet" képviselnek) de a számaik jók, mert van mondani valójuk. Ezt a számot pedig egyenesen imádom, mindennap megszoktam hallgatni legalább egyszer:$. Az Elbaszott szerelmet is szeretem, bár az régebben volt kedvencem, mikor a depressziós időszakomat éltem.
    Máshova is írok még megjegyzést, ha nem megyek az agyatokra...:D
    Sok puszi! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:3
      Nagyon örülünk, hogy tetszik.:))
      Én is imádom az Alvint.^^ Az Elbaszott szerelem is tényleg nagyon jó.(:
      Én is mindennap meghallgatom a Mennyországot. :D
      Egyáltalán nem mész az agyunkra, sőt nagyooon is örülünk neki, hogy írsz. :))
      Puszi nekedis. :*

      Törlés