Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 30., csütörtök

Idézetek (Part 12)

Sziasztok!

Meghoztam az 'Idézetek' rovatunk 12. részét. 
Kitettünk egy szavazást, és nagyon fontos lenne, ha szavaznátok a kedvenc rovatotokra, rovataitokra, mert a legkevesebb szavazatot kapó rovatot megszüntetjük, és mást teszünk be helyette.

~ Nem megbocsájtani nehéz, hanem elfelejteni, és újrahinni.
~ Nincsenek lehetetlen álmok, csak belső  korlátok, amelyekkel megszabjuk, hogy mi lehetséges, és mi nem.
~ Az ölelés oldja a stresszt, növeli az összetartozást, csillapítja a fájdalmat.
~ Szerelmesnek lenni azt jelenti, hogy tudatosul bennünk, mennyire boldoggá tesz a másik létezése. A teljesség ritka érzésével ajándékoz meg.
~ Dönts a szíved szerint: aki szeretettel közelít a világ dolgaihoz, mindig jól dönt.
~ Az erős lányok képesek úgy mosolyogni reggel, mintha nem sírták volna át az egész éjszakát.
~ Várni egy fiúra/lányra aki nem szeret viszont, olyan mintha egy hajóra várnál a repülőtéren.
Kívánj valamit, de ne mondd el senkinek. Bármit. Akármit. Most higgy benne, hogy valóra válik. Sosem tudhatod, hol fog érni a következő csoda, a következő mosoly, vagy mikor válik valóra a kívánságod. Ha hiszel benne, hogy bármelyik pillanatban rád találhat és kinyitod a szíved és az elmédet ennek a lehetőségére és bizonyosságára, talán épp akkor kapod meg azt, amire vágysz. A világ tele van csodákkal, csak hinned kell benne. Tehát kívánj most valamit! Megvan? - Oké. Akkor most higgy benne teljes szíveddel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése