Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 15., szerda

Before I die... (Part 7)

Sziasztok.! :3

Itt a 'Before I die...' rovatunk hetedik része, melyben megint 5 eddig beteljesületlen vágyaimat fogom nektek bemutatni, melyek szerepelnek a Bakancslistámon.:) Szerintem nagyon jó dolog a Bakancslista, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy írjon egyet. ;3

Mivel a Before I die... történetét eddig még nem írtuk le nektek, ezért én ezt most megteszem :


A Before I die... egy vietnami származású dizájnművész ötlete - egy óriási falat írhatunk tele vágyainkkal, álmainkkal - afféle gondolatmegosztó bakancslista keretén belül. Mert álmodni jó! :))
Egyébként az idei Szigeten is található volt egy ilyen fal. :3


Az én mai 5 eddig be nem teljesült álmaim: 
(A képek SAJÁT(!!) szerkesztésűek.)


Elájulni.tudom hogy hülye egy álom, de tudni szeretném, hogy milyen érzés.. :D


Skyy-t inni. :3

Vízipipázni.

Ejtőernyőzni.

Közös kép, egy olyan híres személlyel, akit szeretek.
Még mindig várjuk véleményeiteket a bloggal kapcsolatban, mert nem igazán kapunk visszajelzéseket, de nagyon örülnénk neki, ha kapnánk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése