Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 9., csütörtök

Idézetek (Part 5)

Sziasztok.! :3

Meghoztam a mai idézeteket. :) A téma még mindig a Szerelem.!(L)


~ Ha megismersz valakit, aki segít elfelejteni a múltat, akkor ő lesz a jövőd.
~ Az emberek kétszer hisznek a tündérmesékben. Egyszer amikor kicsik, egyszer amikor szerelmesek.
~ A legnagyobb hibám az veled kapcsolatban, hogy mai napig nem tanultam meg, hogyan kell ellenállni neked.
~ A cuki srácok megőrjítenek, a dögös srácoktól olvadozol, a menő srácokról álmodozol. De a vicces srácokba beleszeretsz úgy, hogy nem is veszed észre.
~ Karmolj, harapj, hogy érezzem, ahogy széttépsz a vágytól. Úgy nevess, csókolj, szeress, nekem nem, nem, nem elég a szádból!
~ Aztán van egy egészen másfajta szerelem, a legkegyetlenebb fajta, amelyik szinte megöli az áldozatait. Úgy hívják: viszonzatlan szerelem! Na, én ennek a szakértője vagyok.
~ Valaki megkérdezett egy idős házaspárt, hogy hogyan képesek 50 év után elviselni egymást.. Ezt válaszolták:
   - Nos Uram, tudja mi abban az időben nőttünk fel, amikor ha valami nem működött, azt megjavították, nem pedig eldobták!
~ A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jól esett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. De aztán szép lassan rá szoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz rá és csak két percig tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja az adagját, amire szüksége van, te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése