Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 31., péntek

Filmek, sorozatok (Part 11)

Sziasztok!

Meghoztam a mai rovatunk rám eső részét. :):) Ne felejtsetek el szavazni a kedvenc rovatotokra! :):)


Az utolsó dal

Személy szerint még nem láttam ezt a filmet, de a húgom nagyon szereti, és mástól is hallottam már, hogy mennyire jó ez a film, szóval mindenképpen meg fogom nézni. Aki még nem látta ezt a filmet, és kíváncsi rá, beszúrok egy rövid ismertetőt, és a Youtube-on megnézheti az egész filmet. (Azt is kitettem ide. :)

Ismertető: Az utolsó dal egy kicsiny amerikai tengerparti városban játszódik, és a középpontjában egy családjától elidegenedett apa áll, aki esélyt kap arra, hogy együtt töltse a nyarat lázadó tinédzser lányával, akit hosszú évek óta nem látott. Az újbóli kapcsolatfelvétel igen nehezen indul, ám szerencsére van egy közös érdeklődési pontjuk: a zene. És a zenén keresztül megismerhetjük a család történetét: barátságokat, titkokat és árulásokat, az első szerelmet és a második esélyt. (Forrás: port.hu)

Az utolsó dal: (teljes film):


A sorozat mindig nehézségeket okoz, mivel sohasem jut eszembe egy sem, így ma egy olyan sorozatról írok, amit szerintem nagyon sokan ismernek. :)


Vámpírnaplók



Ez az egyik kedvenc sorozatom, amit mindenkinek ajánlok, aki szereti a romantikus, misztikus, vámpíros filmeket, sorozatokat. 
Rövid ismertető: Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése