Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 2., csütörtök

Magical Summer - Ismertető

Sziasztok!

A történetem címe Magical Summer, azaz Varázslatos nyár. Már most hétvégén érkezik az első két fejezet, most pedig hoztam nektek egy rövid ismertetőt a történetről. Amúgy a két történet a blogon össze függ, olyan téren, hogy Mona és Nia legjobb barátnők. A történetem tehát egy lányról, Niáról szól, aki egy nyári napon kimegy a családjával a tengerpartra. Többet nem igazán akarok írni, majd minden kiderül az első két fejezetből, a hétvégén. :):)

A két főszereplő:


Antonia 'Nia' Boyer
15 éves lány, van egy húga, aki állandóan az idegeire megy. Az iskolában jól teljesít, megpróbál mindenben megfelelni a szüleinek. A legjobb barátnőjével nagyon jó a kapcsolata, szinte mindent megbeszélnek egymással. A gimnázium után az orvosi egyetemre szeretne menni.
A történet folyamán még rengeteg tulajdonsága ki fog derülni, amiket majd idővel kiteszek ebbe a bejegyzésbe.


Danny Ferrer
Az első két fejezet előtt nem akarok információkat leírni róla, de majd a hétvégén frissítem a bejegyzést. :):)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése