Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 17., péntek

Filmek, sorozatok (Part 7)

Sziasztok!

Itt a 'Filmek, sorozatok' rovatunk következő része. Még mindig várjuk a visszajelzéseiteket a bloggal és a rovatokkal kapcsolatban. :) 

Ilyen az élet


Jelenleg ez a kedvenc filmem, amit mindenkinek ajánlok, mert nagyon jó film. :)
Történet: Holly és Eric el akar menni egy randira, amit a közös barátaik szerveztek nekik. De miután Eric egy órát késik, csak Holly kocsijáig jutnak. Néhány évvel később a közös barátaik, Alison és Peter, összeházasodnak, majd születik egy kislányuk Sophie, akiknek ők lesznek a keresztszülei, de ők ettől függetlenül utálják egymást. Egy tragikus autóbalesetben Alison és Peter meghalnak, és a lányukat, a legjobb barátaikra hagyják, Hollyra és Ericre, akik megpróbálják a kettőjük közötti ellentétet, elfelejteni, hogy Sophiát normális körülmények között tudják felnevelni.

Blue Bloods (Zsaruvér) 


A sorozat egy New York-i rendőrcsalád életéről szól. Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki szereti az ilyen rendőrséges, nyomozós sorozatokat. Az eddigi 2 évadát már kétszer is végig néztem. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése