Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 16., csütörtök

Idézetek (Part 7)

Sziasztok.! :3

Itt az Idézetek rovatunk következő része.:)
Mivel a héten nincsen megszabott téma, és ti sem kértetek tőlünk idézeteket, ezért most random idézeteket olvashattok.:)


~ Sosincs késő megbocsájtani, de van amikor már késő bocsánatot kérni.

~ Azt csinálni, amit szeretsz : szabadság. Szeretni amit csinálsz : boldogság.
~ Titkold el szíved szenvedését, ne halld meg a sors gúnyos nevetését. Sírni lehet, de nem érdemes, szíved bárhogy fáj, nevess!
~ Megjöttem és lettem egy kisgyerek. Nem kértem, csak kaptam egy életet. Lett vágyam, lett álmom, bár céltalan, mert térkép nincs hozzá, hogy merre van.
~ A jövőnek sok neve van : a gyenge úgy hívja, elérhetetlen, a gyáva úgy, ismeretlen, a bátor lehetőségnek nevezi.
~ Néhány rémálom nem ér véget azzal, ha kinyitjuk a szemünket.
~ Ne legyél ajtókilincs, amit mindenki megfogdos. Legyél kaszinó,ahol csak a szerencsések nyerik el a Jackpot-ot.
~ Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj és megbánd. Szeresd azokat, akik jók hozzád. Felejtsd el azokat, akik nem. Hidd, hogy minden valamilyen okból történik. Amikor új esély adódik, két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése