Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 7., kedd

Zenék (Part 4)

Sziasztok!

Itt a zenék rovatunk 4. része, ahol most is, a szerelem a téma. Már Mona. is írta, hogy rengeteg szerelmes zene van, így nagyon nehéz választani, hát én is rengeteget gondolkoztam a zenéken.


Birdy - Skinny Love

Egy nem éppen vidám szerelmes dallal kezdem, ami nekem a kedvenc zenéim közé tartozik. Ez a zene benne volt a Vámpírnaplók egyik epizódjában is, szóval a TVD rajongóinak akár onnan is ismerős lehet. :))

Lady Antebellum - Need you now

Ez a szám is a kedvenceim közé tartozik, és hát nem igazán tudok róla mit írni. :)) Nézzétek meg a klippet, betettem még a magyar feliratos videót is. :)Pibull ft. Chris Brown - International love

Pitbull az egyik kedvenc előadóm, szóval úgy döntöttem, hogy ezt a számot teszem be harmadiknak (jó sok gondolkodás után), bár szerintem majdnem mindenki ismeri. Az International love-ot Pitbull Chris Brown-nal együtt adja elő. :):)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése