Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 23., csütörtök

Idézetek (Part 10)

Sziasztok.! :3

Meghoztam a mai idézetek második felét. Mivel a héten a barátság a téma, ezért barátságról szóló idézeteket olvashattok majd. :))
Ha szeretnél tőlünk kérni idézetet bármilyen témában, csak írj nekünk komit és mi teljesítjük a kívánságod. :3

~Barátság: NE küzdj érte! Az igaziért nem kell, a hamisért nem érdemes.
~A legjobb barátok nem csak akkor legjobb barátok, amikor minden rendben van.. Ha rossz dolgok történnek, akkor derül ki, kik az igazi barátok. 
~Az igaz barát az, aki sohasem fárad bele abba, hogy az értelmetlen drámáidat hallgassa újra és újra.
~A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret.
~Egy pasi sem ér többet, mint a barátnőm!
~Az igaz barát a legrosszabb napból is legjobbat tud csinálni.
~A barátság örökre szól, mert ha még nem is tudod, merre tartasz, segít a tudat, hogy nem egyedül mész oda.
~ NEM az az igazi barát, aki mindig puszival köszön, aki mindig azt mondja, hogy te vagy a legjobb barátja, aki lájkolja az összes képed, aki ha sírsz "jaj mi a baj, nekem elmondhatod.." majd másnapra mindenki arról beszél, HANEM vedd észre egyszer, hogy aki csendben mindig meghallgat, melletted áll jóban-rosszban, nem puszilgat éjjel nappal csak épp mikor szülinapod van, akinek sokszor többet jelent az, hogy te jobban érezd magad, mint ő maga, aki képes elkísérni olyan helyre ahova soha be nem tenné a lábát, de miattad megteszi..



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése