Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 24., péntek

Filmek, sorozatok (Part 9)

Sziasztok!
Ismét itt a péntek, és már csak egy hét a nyári szünetből. De ez minket nem hátráltat, ugyanis a suli alatt is hozni fogjuk a frisseket. :) És mivel péntek van, megérkezett a 'Filmek, sorozatok' rovatunk 9. része, a téma pedig a barátság. :):)


Barátság extrákkal 

(Friends with benefits)



Nem feltétlenül az igaz barátságról szól, de azért barátság van benne. :):) Eddig még csak egyszer láttam ezt a filmet, és tetszett, szóval rajta van, a 'Legközelebb, ha kedvem van melyik filmet nézzem meg' listámon. :D:D Ha van egy kis  időd, nézd meg, szerintem nagyon jó film.
Rövid ismertető: Jamie munkaügyis fejvadász New Yorkban, Dylan nagymenő weblap szerkesztő Los Angelesben. Sok közös van bennük. Mind a ketten fiatalok, sikeresek a munka terén, de annál szerencsétlenebbek a szerelemben. Jamie egy munka miatt New Yorkba csábítja Dylant, és nem csak a munkáltaló, de Jamie is rákattan a srácra. Ugyan így érez Dylan is, csak mind a ketten félnek az esetlege újabb szerelmi csalódástól.


Csajok Monte Carloban

(Monte Carlo)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése