Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 23., csütörtök

Idézetek (Part 9)

Sziasztok!

Meghoztam a heti 'Idézetek' első felét, a téma még mindig a barátság. Remélem tetszenek, várom a véleményeket.
Ha gondolod, és szeretnél valamilyen témában idézetet kérni tőlünk, akkor nyugodtan írj komit, mi teljesítjük a kívánságodat. :):)

~ Igazi barátod az, aki a hátad mögött is csak jót mondd rólad. 
~ Sok ember fog ki-és be sétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak lábnyomot a szívedben.
~ Ellenségről ritkábban derül ki, hogy barát, mint fordítva.
~ Ne feledd, akinek barátai vannak, az nem lehet felesleges.
~ Ha az összes barátom leugrik egy hídról, én nem ugrok, hanem lent várok, hogy elkaphassam őket.
~ Mindenki hallja, hogy mit mondasz, a barátok meghallják azt, amit mondasz, az igaz barát figyel arra is, amit nem mondasz ki.
~ Csak régi barátok tudnak összeveszni, nyersen egymásra támadni, majd kibékülni, mivel barátságuk kiállta az idő próbáját.
~ Az igaz barát az, akire mindig számíthatsz, aki minden különösebb ok és cél nélkül melletted van. A barátok felvidítanak, ha rossz a kedvünk, velünk nevetnek ha vidámak vagyunk, de a legfontosabb, hogy akkor is mellettünk állnak, ha igazából semmire sincs szükségünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése