Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 17., péntek

Filmek,sorozatok (Part 8)

Sziasztok.! :3

Itt a Filmek, sorozatok rovatunk következő része, melyben megint egy kedvenc filmemet és egy kedvenc sorozatomat fogom nektek bemutatni.! :))
Még mindig várjuk a véleményeiteket a bloggal kapcsolatban. Bármilyen visszajelzésnek nagyon örülnénk, ha valami nem tetszik legyetek szívesek azt is le írni nekünk, vagy ha valamit még szeretnétek látni a blogban, kérlek titeket azt is írjátok meg.:) Előre is köszönjük, ha valamelyikőtök veszi a fáradságot. :3

Film:
Ted
Nagyon beteg egy fim.:D Sokat kacagtam rajta, rég láttam ilyen vicces filmet. Mindenkinek ajánlom. :D
A történet: John Bennettről szól, aki felnőtt férfiként kénytelen szeretett játékmackójával foglalkozni, aki egy gyermekkori kívánság eredményeként életre kelt, és azóta is ott él mellette.

Sorozat:
The Walking Dead
Nagyon szeretem ezt a sorozatot.:)) Egy nap alatt megnéztem az első évadot.:D Most a második évad felénél járok.:3 Nem igazán szeretem a horrort, mert nem szeretek félni, de ez ahhoz képest, hogy horror sorozat, nem olyan nagyon ijesztő.:) Persze vannak benne jelenetek, meg nagyon sok zombi, de nem igazán félelmetes.:D De azért a sötétben való nézését senkinek sem ajánlom. ;)
A történet: A történet a 'zombi apokalipszis' után zajlik, és központjában Rick Grimes, egy kisvárosi rendőrtiszt áll, aki családjával és néhány hozzájuk csatlakozó emberrel megpróbálnak biztonságos helyre jutni a zombiktól hemzsegő világban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése