Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 17., péntek

Idézetek (Part 8)

Sziasztok!

Elnézést, hogy tegnap nem tudtam hozni az idézeteket, de nem volt internetem. :S De ma ezt bepótolom, és itt van az 'Idézetek' rovatunk 8.része. :)

~Csak az kedves nekünk igazán, amit félünk elveszíteni.
~A mosoly egy görbe vonal, ami egyenesbe hozhat mindent.
~Jobb megtenni mint megbánni azt, hogy nem tettem meg.
~Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megjött előttünk.
~A világ olyan mint a tükör. Látod? Mosolyogsz, és a barátaid visszamosolyognak. 
~Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
~Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja lehessen.
~Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, és néha, ha nagyon keressük megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, akkor reménykedünk, hogy majd ő talál meg minket. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése