Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. augusztus 2., csütörtök

Idézetek (Part 4)

Sziasztok.! :3

Itt az 'Idézetek' rovatunk következő része. A téma Debra kérésére a Csoda és az Egyedüllét. :) Nyugodtan kérhettek tőlünk ti is idézeteket bármilyen témában. (:

~ Csodák márpedig vannak, Pici, apró csodák amelyeket becsempészünk a hétköznapokba. Nem kell sem varázspálca, sem varázsköpönyeg hozzá, még csak varázsigét sem kell mondani ahhoz, hogy létrejöjjön. 
~ Nem arról van szó, hogy az élet nem lenne tele csodákkal. Sokkal többről: az élet csodálatos, és aki megszűnik ezt magától értetődőnek venni, rögtön meg is látja.
~ Ahol nagy a szeretet, ott mindig történnek csodák.
~ Valakit szeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni.
~ Igazából azt látom, hogy az emberek zöme keveri az egyedüllét fogalmát a magányéval. Az egyedüllét egy olyan állapot, amikor jól vagyok egyedül is. A magány ezzel szemben az az állapot, amikor nem vagyok jól egyedül.
~ Ha őszintén megfigyeled magad, meglátod, hogy az életed alapállapota az egyedüllét. Mert te mindig egyedül vagy. Még akkor is, ha emberek vesznek körül. Hiszen minden, amit megélsz és megtapasztalsz, benned zajlik! Az élet csak események halmaza, élményekké benned válik.
~ Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki.
~Az egyedüllét csendje olyan, mint a csend a víz alatt. Mintha mélyen a felszín alatt úszna az ember, fülében csak a vére dobol, és néha, ha megcsörren a telefon, kiemelkedhet végre levegőért. De minél ritkábban csörren meg, annál ritkábban jut levegőhöz. Ezt a súlyos csöndet, nem oldja sem rádió, sem tévé hangja, csak egy másik hús-vér ember közelsége hozhat megkönnyebbülést.



2 megjegyzés:

  1. ááá, köszönöm szépen!! :) nagyon tetszenek!!!^^
    mindig figyelni fogom az oldalt, mert jó dolgok vannak rajta...:)
    Grat hozzá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszenek. :))
      Köszönjük.! ^^

      Törlés