Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. szeptember 22., szombat

Írói közlemény

Sziasztok!

Mivel nagyon kevés időnk van az oldalt szerkeszteni, ezért Monával közösen úgy döntöttünk, hogy a rovatokat egy kis időre szüneteltetjük. A két történet ettől függetlenül folytatódni fog, de nem úgy, hogy egy-egy bizonyos napon lesz belőlük fejezet, mert úgy előfordulhat, hogy csak gyorsan összecsapjuk az egészet, hanem úgy lesz, hogy amikor készen vagyunk egy-egy fejezettel, akkor azt kitesszük.
Ha lesznek visszajelzések a történetekkel kapcsolatban előfordulhat, hogy néhány rovatot visszahozunk, vagy amikor időnk engedi megcsinálunk belőlük egy-egy részt. De ehhez az kell,  hogy tudjuk, hogy hány embert érdekelnének, szóval kérjük az olvasóinkat, hogy írjanak megjegyzéseket, hogy tudjuk, kiket érdekel az, amiket csinálunk. 

Nia&Mona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése