Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. szeptember 8., szombat

Filmek, sorozatok (Part 14)

Sziasztok!

Elnézést, hogy tegnap nem tudtam hozni a filmeket, de most bepótolom, és igyekszem a Magical Summer új fejezetét is minél hamarabb megírni és kitenni.
Nia

Szerelmünk lapjai

(The notebook)


Nagyon szeretem ezt a filmet, és el akarom olvasni a könyvet is, ami alapján a film készült.
Történet: Noah és Allie tizenévesek voltak, amikor először találkoztak, azonnal szimpatikusak voltak egymásnak. A szerelmük hamar beteljesül, de a lány gazdag szülei ellenzik a kapcsolatukat. Ezért a két fiatal sorsa elválik egymástól. Amikor néhány év múlva ismét találkoznak a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választani kell szerelme, és társadalmi rangja között. 

Dr. Csont

(Bones)


A Dr. Csont az egyik kedvenc sorozatom. Aki szereti a nyomozós sorozatokat, azoknak biztosan tetszik, vagy tetszeni fog, mert szerintem azért elég sokan ismerik.
Történet: Dr. Temperance Brennan, alias Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth, hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése