Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. szeptember 7., péntek

Filmek, sorozatok (Part 13)

Sziasztok.!:3
Eltelt az első hét a suliból, remélem, hogy mindenki túlélte! (:
Itt a Filmek, sorozatok rovatunk következő része, melyben egy filmet és egy zenét fogok bemutatni nektek.
Már csak pár napig lehet szavazni a kedvenc rovatotokra, úgy hogy ha még ezt nem tettétek meg, akkor szavazzatok. Előre is köszönjük.! :)

Film:
Az éhezők viadala/The Hunter Games/
Nagyon szeretem ezt a filmet, és már várom a következő részeit. Könyvben is nagyon szívesen elolvasnám, és amint lesz rá alkalmam, el is fogom olvasni.:) Mindenkinek ajánlom, engem nagyon megfogott.!(:
Történet: A jövőben járunk, amikor Észak-Amerika romjain Panem országának tizenkét körzete található. Minden évben minden körzetből a Kapitólium kiválaszt egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük az Éhezők viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal - számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembekerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.

:33



Sororzat:
Gyilkos elmék /Criminal Minds/
Imádom ezt a sorozatot, az első 2 évadot nem láttam teljesen, de a többinek már az összes részét láttam. És nagyon várom az új évadot is, ami nemsokára kezdődik is.:))
Történet:A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése