Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. szeptember 6., csütörtök

Idézetek (Part 14)

Sziasztok!

Részemről meghoztam a mai 8 idézetet. Ismételten kérlek titeket arra, hogy aki még nem szavazott, az tegye meg. :)) Köszönjük. :))

~Ha megtaláltad azt a legkülönlegesebb személyt az életedben, akkor tartsd őt közel magadhoz. Soha ne engedd el, mert csak egyszer jön el az életedben.
~Éld az álmod, és soha ne ébredj fel!
~Soha ne hidd azt, hogy túl késő változni, a dolgok mindig lehetnek jobbak.
~Az élet olyan mint egy könyv. Attól, hogy még egy fejezet véget ért, az még nem azt jelenti, hogy a könyvnek is vége. Szóval szeresd az életet, és ne ugorj a végére.
~Nem számít, hogy mennyire nehéz az élet, soha ne veszítsd el a reményt.
~Várni egy lányra/fiúra, aki nem szeret viszont, olyan, mintha várnál egy hajóra a repülőtéren.
~ A kor csak egy szám, az érettség egy döntés.
~ Nem tudhatod előre, hogy melyik lesz életed legfontosabb napja. Amiről azt hiszed, hogy fontos lesz, az úgysem olyan lesz, ahogyan elképzelted. Az egy az átlagos napok közül. A legfontosabb napok is normálisan kezdődnek, azokat a végük teszi a legfontosabbá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése