Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. január 17., csütörtök

Idézetek (Part 18)

~ Most sírni volna kedvem, most nem öröm hogy élhetek, de pssszt... talán reggel ha felkelek melletted ébredek.
~ Ha boldog akarsz lenni egy napig, egyél valami finomat. Ha egy hónapig, legyél szerelmes; ha egy évig, házasodj meg; ha egy életen át, köss barátságot!
~ Összejöttek a dolgok? Eleged van? Magadra maradtál? Akkor gondolj erre: valaki, valahol azért alszik el mosolyogva, mert tudja,  hogy TE létezel!
~ Mindig úgy érzem, hogy hiányzik valami. Ja tényleg, az a valami TE vagy! :|
~ Amíg fiatal az ember, azért nem tudja értékelni ami van, mert azt hiszi, jön majd még több is. Aztán elmúlik az élet és rájön, hogy ez volt a legtöbb!
~ Szerelem nélkül nem lehet élni. De oxigén nélkül nehezebb.
~ Egy nap találkozni fogsz egy fiúval, aki tudni fogja hogyan eszel, hogyan iszol, hogyan táncolsz, ismerni fogja az illatodat. Tudni fogja milyen az arcod a smink alatt, hogy néhány tv műsor mennyire boldoggá tud tenni. Tudni fogja, hogy milyen hisztis tudsz lenni, amikor fáradt vagy. Mindent tudni fog rólad. És tudod mi lesz? Szeretni fog TÉGED! :)
~ Azt hallottam, hogy te játékos vagy. Szóval játszunk. Beszélgessünk. Veszekedjünk. Beszéljünk 24-ből 7 órát. Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket mindennap. Sétáljunk együtt. Adjunk egymásnak beceneveket. Lógjunk egymás barátaival. Randizzunk. Telefonáljunk egész éjszaka. Fogjuk egymás kezét. Csókolózzunk és ölelkezzünk. És hogy ki esik először szerelembe? Az veszít!

Puszi: Mona.^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése