Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. március 17., vasárnap

Forma 1 Ausztrál Nagydíj 2013

Sziasztok!


Végre elkezdődött a 2013-as Forma 1-es világbajnokság. Személy szerint én már nagyon vártam. :)
Tegnap reggel direkt felkeltem, hogy megnézzem a már várva várt időmérőt, de az sajnos az esős idő miatt elmaradt. :( Ezt ausztrál idő szerint vasárnap délelőtt, magyar idő szerint pedig vasárnap hajnali 1-kor pótoltak. A pole pozíciót Sebastian Vettel szerezte meg, aminek én kifejezetten örültem, és reméltem, hogy nyerni fog. De sajnos ez nem így történt, mivel másik kedvenc versenyzőm, a finn "jégember" Kimi Raikönnen nyert. :) Erre egyáltalán nem számítottam, így nagyon meglepett. Annak nem örültem, és még most sem örülök, hogy Alonso lett a második. A dobogó harmadik fokára Sebastian Vettel állhatott fel, aminek szintén nagyon örülök. Összességében elégedett vagyok a futam végeredményével. :)
Néhány képpel és a tesóm szavaival élve zárom le a rövidke kis véleménynyilvánításomat: 
"Kimi Raikönnen a KIRÁLY!" :)









6 megjegyzés:

  1. De jó, hogy veled nézi valaki a F1-et, mármint, hogy a tesód! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm. :D Szerintem veled is biztos van valaki, aki nézni (pl. a tesód) :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Egyszerűen nem szimpatikus. Azon kívül semmi.

      Törlés
  3. MB: Miért baj az, ha valaki nem szereti Fernandot? Nem mindenki szeretheti ugyanazokat az embereket, én sem kedvelem túlságosan őt, de ez van.
    Egyébként én személy szerint nagyon örülök Kimi győzelmének, imádom a finn jégembert már 2005 óta. :) A tesóddal meg egyetértek: "Kimi Raikönnen a KIRÁLY!" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nomi! :)
      Én is elég rég óta szeretem Kimit. :) A tesómról pedig tudni kell, hogy életében jó ha 3 futamot látott elejétől a végéig, plusz még néhányba belenézett, de szerencsére hamar rájött arra, hogy ki a KIRÁLY! :)
      Puszi
      Nia

      Törlés