Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. március 16., szombat

Blogértékelés- Jeges kaland

Sziasztok!
Ismét egy blogértékeléssel jelentkezem, ezúttal Domi, Jeges kaland című történetéről olvashatjátok a véleményem. :)

Író: Domi
Cím: Jeges kaland
Elolvasott fejezetek: 18 fejezet
Véleményem a történetről: Hát, hol is kezdjem. A címéből is adódóan ez egy nagyon-nagyon kalandos történet. Két barátnőről szól, akik különböző dolgokba keverednek bele. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatos, romantikus, kalandos történeteket. :) (A történet jelenleg szünetet tart, bizonytalan ideig)
Véleményem az íróról: Mivel Dominak már  eddig két történetét értékeltük, így most Mona szavait idézve teszem közzé a véleményem: "Nagyon tehetséges vagy, ügyesen fogalmazol, a fantáziádat pedig nagyra becsülöm. A legelső fejezet megírása óta rengeteget fejlődtél. Az elején még volt néhány helyesírási hibád, de mostanra már azok sincsenek. Nagyon gratulálok ehhez és az összes többi történetedhez is. Rendkívül tehetséges vagy, csak így tovább! :))"


A blogot a képre kattintva elérhetitek

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Irnatok az en blogomrol is ertekelest? :-) szerelmemtargya.blogspot.hu elore is nagyon koszonom! :-)

    VálaszTörlés