Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. március 29., péntek

Blogértékelés - Killer love

Sziasztok! :3
Újabb blogértékelést hoztam, ezúttal a Killer Love című fanficről. :)

Író: Zombori Brigi
Cím: Killer love
Téma: Sebastian Vettel
Elolvasott fejezetek: 24 fejezet
Véleményem a történetről: Ha mondhatok ilyet, akkor ez az egyik legizgalmasabb fanfic, amit eddig olvastam. Nagyon tetszik az alap történet, és kifejezetten tetszik, ahogy a főszereplő lányt megváltoztatja a szerelem. :) Kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz a történet vége. Ahogy egyre többet elolvastam a történetből az egész egyre fordulatosabb, és izgalmasabb lett. :)
Véleményem az íróról: Nagyon jó sztorit találtál ki, gratulálok hozzá. (A 16. fejezettől már szinte abbahagyni sem tudtam, annyira megtetszett.) Kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége a történetnek. Sok sikert a továbbiakban!

Puszi: Nia*

A képre kattintva megnézhetitek a blogot. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése