Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. március 16., szombat

Blogértékelés - El amor es complicao

Sziasztok!
Itt is a következő blogértékelés! :)

Író: Brigi
Cím: El amor es compliciado
Téma: Real Madrid
Elolvasott fejezetek: 26 fejezet
Véleményem a történetről: Bevallom őszintén, hogy először nehezemre esett elkezdeni olvasni a történetet, mivel a Real Madrid nem éppen a kedvenc csapatom, de mikor nekiültem elolvastam egyhuzamban kb. 5 részt is. :) A történet egy testvérpárról szól, akik belekeverednek két híres madridi focista életébe. Ajánlom azoknak, akik szeretik a romantikus, kalandos sztorikat. :)
Véleményem az íróról: Brigi igazán tehetséges író, jól fogalmaz, nagyon jó ötletei vannak. Beleolvasgattam egy novellájába, ami szintén nagyon tetszett, és ha jól tudom, akkor fojtatása is lesz. :) Sok sikert kívánok neki a többi irományához és blogjához. :)

A képre kattintva elérhetitek a blogot

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!


    Köszönöm szépen, hogy szakítottatok rám időt elolvastátok a blogomat. Örülök, hogy tetszett és sok jót írtok róla! Jó ezt olvasni!!!

    Puszi Nektek!
    Brigi

    VálaszTörlés