Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. március 21., csütörtök

Blogértékelés - Hate me!

Író: Beth Rose Darkness
Cím: Hate me!
Téma: Children Of Bodom
Elolvasott fejezetek: 3 fejezet
Véleményem a történetről: Még csak néhány fejezete van a történetnek, de a meglévő fejezetek hosszúak és tartalmasak. A témaválasztás különösen tetszik, mert még nem igazán találkoztam Children Of Bodom-os fanficcel. :) Nagyon izgalmas és fordulatos a történet. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik ezt az együttest, de egyébként mindenki másnak is ajánlom, aki egy igazán érdekes és magával ragadó történetet szeretni olvasni.:)) 
Véleményem az íróról: Nagyon tetszik, az ahogyan írsz. Egyszerűen fogalmazol, hibamentesen és érthetően. Tehetséges író vagy, gratulálok az eddigi fejezetekhez és  sok sikert kívánok a folytatáshoz! :))Puszi: Mona.^^

2 megjegyzés:

 1. Hey!!

  Nagyon - nagyon szépen köszönöm a kritikát és a dicsérő szavakat! :)
  Örülök, hogy tetszett, tetszik a történetem. :)

  Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent :)

  Beth

  VálaszTörlés