Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. március 30., szombat

Blogértékelés - foREVer~♥

Sziasztok! ^^
Hoztam nektek egy blogértékelést.

Író: Black Bird
Cím: foREVer~
Téma: Avenged Sevenfold
Elolvasott fejezetek: 23 fejezet
Véleményem a történetről: Mint már Shadow történek értékelésekor írtam, nagyon szeretem az Avenged Sevenfoldot, ezért természetesen a te történeted jelentkezésének is nagyon örültem és boldogan láttam neki az olvasásnak. :)
Kifejezetten tetszik a történetben az, hogy itt a fiúk közül Rev van a központban, és hogy végre egy olyan Sevenfoldos történetet olvashattam, amiben Rev nem részeg minden egyes percben..:D
A történet nagyon érdekes, az elejétől kezdve nagyon megfogott. A befejezés viszont nagyon ledöbbentett, nem éppen erre számítottam. Jobban örültem volna, egy kicsit boldogabb befejezésnek, de persze ennek ellenére is még mindig úgy gondolom, hogy egy fantasztikus történetet kreáltál! Gratulálok! :)
Véleményem az íróról: Nagyon tehetséges író vagy, a kreativitásod elképesztő. A fogalmazásod egyszerű és érthető. Még egyszer gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakhoz! :))




Puszi:Mona.

2 megjegyzés:

  1. :DD Halii.
    Nagyon szépen köszönöm. :)
    Örülök, hogy tetszik a történet, de még hátra van belőle egy befejező rész is, csak elég sokáig késik. :/
    Még egyszer köszi. :DDD

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia! ^^
      Igazán nincs mit. :)
      Bármikor is jön a befejező rész, én biztos hogy elolvasom! :))

      Törlés