Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. július 29., vasárnap

Eni Forma 1 Magyar Nagydíj Futam Értékelő

Sziasztok!

Hát hol is kezdjem. Nem vagyok boldog, de azért örülök. Megpróbálom úgy megírni ezt az értékelőt, hogy nem szidom Hamiltont. :)) 
Szóval mint az az előző mondatból kiderült, nagyon nem örülök Hamilton győzelmének. Sokkal jobban örültem volna annak, ha Räikkönen győz, és annak, ha Vettel megcsípi a 3. helyet. De, hát nem ez történt, így nem igazán vagyok elégedett. Bár nem igazán tudom, hogy mi történt pontosan, mivel nem láttam az egész futamot, csak az utolsó 13 kört, amiben nem történt semmi izgalmas dolog, ezért nem tudok most olyan hosszú futam értékelőt írni. Annak viszont örülök, hogy Alonso csak 5.(?) lett. :)) Most elmennek nyári szünetre, de én már most várom a következő futamot, amit majd megpróbálok végig nézni, és teljes futam értékelőt írni. :)) Szóval most ennyi, de holnap jönnek majd képek, és már megvan a történet is, amiből jövőhéten már tuti, hogy jönnek a fejezetek. :))
GO Kimi!
GO Seb!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nagyon jó a blog, nagyon tetszenek a témák amikben írtok. Én is ugyan így éreztem a futammal kapcsolatban, csak én láttam az elejétől. Szerintem nem egy felejthetetlen futamot hagytál ki. :) Nagyon szeretem a történeteidet, így várom ezt a történeted is. :) További jó blogolást!
    Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lara!
      Örülünk, hogy tetszik neked a blog, és még jobban örülünk annak, hogy ezt jelezted is felénk. :) Akkor ha nem volt egy nagy futam, nem bánom, hogy nem láttam az elejétől. :D A történet pedig jövő hét végén jön, majd kezdd el olvasni. Többet nem árulhatok el, de az biztos, hogy nagyon jó lesz. :)
      Nia

      Törlés