Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. július 31., kedd

Zenék (Part 1)

Sziasztok! (:

Ez a 'Zenék' rovatunk első része. Ebben a rovatban kedvenc zenéinket mutatjuk meg nektek, amikről ti is leírhatjátok véleményeiteket. :)


Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise
A Simple Plan az egyik kedvenc együttesem. :) Nagyon szeretem a zenéjüket. Az új albumuk egyszerűen fantasztikus. *o* Mindenkinek ajánlom.! :D Úgy gondolom, hogy ezt a zenét már nagyon sokan ismeritek, de tudnotok kell, hogy ők nem csak egy egyslágeres banda, mert rengeteg jó zenéjük van még, szóval nézzetek utána. ;) 


Linkin Park - Burn It Down
A Linkin Park is az egyik kedvenc zenekarom. Nagyon-nagyooon szeretem 
őket. *-*
Ez az egyik legjobb számuk szerintem! :)) 


Remélem tetszettek a zenék.:) Várjuk véleményeiteket a rovatokkal és a bloggal kapcsolatban. :3 Ha van valami amit szeretnétek még látni a blogban, vagy esetleg valami nem tetszik, akkor azt is jelezzétek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése