Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. július 26., csütörtök

Idézetek (Part 2)

Sziasztok!

Én is meghoztam az idézeteimet. :)

~Az igazság az, hogy nem tudod mi fog történni holnap. Az élet egy őrült utazás, és semmi sem biztos.
~Talán nem minden arról szól, hogy megpróbáljunk valamit helyrehozni, ami eltört. Talán arról, hogy újrakezdjük, és csináljunk valami jobbat.
~A legegyszerűbb válasz mindenre egy mosoly. Utána már döntsék el ők, hogy mit akarunk vele mondani.
~Nem az az erős aki nem esik el, hanem az, aki fel tud állni.
~A csillagok nem tudnak ragyogni sötétség nélkül.
~Bocsi, ma nem lehet. A nővérem barátjának, az anyukájának a nagypapájának a testvérének az unokája nagybátyjának a hala meghalt. És igen, ez egy tragédia.
~Egy nap néhány embernek csak emlék leszel. Csináld úgy, hogy jó emlék legyél.
~Ne félj attól, hogy hibákat követsz majd el! Ne félj a botladozástól vagy a zuhanástól! Sokszor éppen az jelenti a legnagyobb örömöt amitől félünk. Talán mindent megkapsz majd, amire vágytál, talán olyasmiket is amiről álmodni sem mertél. Ki tudja kit hová sodor az élet...Az út hosszú, de végülis maga az utazás a cél!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése