Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. július 27., péntek

Filmek, sorozatok (Part 1)

Sziasztok!

Itt a 'Filmek, Sorozatok' rovatunk első része, melyben az egyik kedvenc sorozatomat, a Grace Klinikát fogom nektek bemutatni. Ti is nyugodtan leírhatjátok a véleményeteket bármiről hozzászólásban, vagy a chatben. ;)

Grace klinika
(Grey's Anatomy)


Már az összes részét láttam ennek a sorozatnak, és nagyon tetszik, ezért gondoltam, hogy erről fogok nektek most írni. A történet Seattle-ben, a Grace klinikán játszódik, ahol Meredith Grey, az első évadban megkezdi a gyakornokságát társaival együtt. A fő bonyodalmat az jelenti, hogy Meredith lefeküdt az egyik szakorvossal, akiről akkor még nem tudta, hogy egy helyen fognak dolgozni, és elsősorban a sorozat az ő kapcsolatukról szól. Meredith hamar jó kapcsolatot épít ki a gyakornok társaival, akik közül ketten, Izzie és George, oda is költözik hozzá, mivel az anyja házában él, akinek alzheimer kórja van és egy otthonban lakik, és egyébként híres sebész volt. - Röviden ennyit a történet kezdetéről. :)

Személyes véleményem, kiknek ajánlom:
Eleve szeretem a kórházas sorozatokat, így főleg azoknak ajánlom, akik szintén szeretik az ilyeneket. Én bírom a vér látványát is, szóval nem tudom pontos mércén megmondani, hogy mennyire "véresek,  irtózatosak" a jelenetek. De a kórházi jeleneteken kívül romantikus is, és vannak benne bőven szerelmi szólak, és szerelmi háromszögek is. Nekem az egyik kedvenc sorozatom, és nagyon várom azt, hogy szeptemberben elkezdődjön a 9. évada. *-* 

Ha többet szeretnél megtudni a sorozatról nézz be a greysfan.com oldalra, ahol rengeteg infó van a szereplőkről, színészekről, és magáról a sorozatról is. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése