Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. május 26., vasárnap

19. fejezet - Magical Summer

HELP MEE, PLEASE!!


- Rendben, megoldom… valahogy- hangzott Danny válasza, majd letette a telefont. 
Kétségbeesetten nézett rám. 
- Most mennem kell, fontos, mert…
- Danny, halottam mindent. Az apád beszélni akar veled, rólam. Nekem is ott a helyem.- vágtam rá teljes határozottsággal. 
- Biztos jönni akarsz?- kérdezte. Azt hittem nehezebb lesz meggyőzni. 
- Egészen biztos. - rámosolyodtam, és anyának azt mondva, hogy egy kicsit sétálunk a parton, kocsiba is ültünk.
Nem sokat beszéltünk útközben, legbelül iszonyatosan rettegtem. Azért csak Danny apjáról és az ő iszonyú piócájáról van szó. 
Viszonylag hamar odaértünk, majd kiszálltunk a kocsiból.
- Nyugi. Ne kapd fel hamar a vizet, nem éri meg, ezt ne felejtsd el. - mondta, miközben elfordította kulcsát a bejárati ajtóban. A nappaliba mentünk ahol Danny apja a kanapén ült és valami újságot olvasott. De amint beléptünk az ajtón felpattant.
- Szia Danny!- majd meglátott engem – és Nia. – a nevem nem éppen úgy mondta ki, mintha örülne nekem. 
- Szia apa! Nos, beszélni akartál velem, és jobb ha tudod, hogy nem akarom tönkretenni a napunkat. - Danny, határozott volt. Reméltem, hogy miattam nem lesz nagy vita. Nem szeretném, hogy Danny miattam veszekedjen az apjával.
- Veled akartam beszélni, fiam.
- Ami rám tartozik az Niára is. Főleg, ha róla van szó. - Danny még mindig ugyanolyan határozott volt, ami egy kicsit meglepett.
- Akkor nem, ha a lány, akit te a barátnődnek tartasz Natalie-ra támad! - emelte fel a hangját Danny apja. Szinte már kiabált, és közben közelebb lépett hozzánk. Danny szerintem egy kicsit megijedt, vagy legalábbis nagyon meglepődött, így mióta beléptünk a házba, először engedte el a kezem. 
- Igazán nagyon sajnálom. - mondtam nyugodt hangon, nem akartam tovább haragítani. 
- Nem Nia, Natalie igen is megérdemelte, amit kapott. Nem kell semmiért bocsánatot kérned, teljes mértékben neked van igazad. 
- Mégis mit ártott nektek?- kérdezte Danny apja már szerencsére nem kiabálva. 
- Nem tartja tiszteletben Niát, és nem tudja elfogadni, hogy ő a barátnőm. Azt sem bírja elviselni, hogyha te egy kicsi több időt töltesz velem. Csak te ezeket nem veszed észre. Csak a pénzedért van veled. Nyisd ki egy kicsit a szemed! – Danny az utolsó két mondatnál már szinte kiabált, ami egy kicsit megrémisztett. Mindenki elhallgatott, amikor mögöttünk kinyílt a konyha ajtaja.
- Danny, miféle badarságokat beszélsz te?- mondta Natalie. – A kis ribi barátnőd beszélte ezt be neked?
- Inkább ezt hagyjátok most abba. – mondtam, mivel szerintem ha egy kicsit is tovább maradunk, akkor olyan lesz, mintha egy szappanoperában lennénk. – Én most elmegyek, és ezt beszéljétek meg nélkülem. Rossz ötlet volt nekem is idejönni. – Adtam egy apró puszit Dannynek, majd kirohantam a házból. Nem akartam tudni, hogy miket fognak még ma rólam beszélni, de abban biztos voltam, hogy Danny meg fog védeni. Kimentem a buszmegállóba, és szerencsére pont jött egy Yorktownba tartó busz. Felszálltam rá, szerencsére nem voltak sokan, így hátramentem, és leültem egy idősebb nénike mellé. A másik oldalon egy négyes ülésben 3 pia és cigi szagú, tetovált, fültágítós srác ült. Rendesen megbámultak, de én próbáltam nem tudomást venni róluk, egészen addig, ameddig el nem kezdtek szólongatni. Az egyik fel is állt, oda jött mellém, és a fülembe suttogott valamit, de nem igazán értettem, hogy mit. Nagyon megijedtem. Még 3 megálló hátra lett volna, de a következőben le is szálltam, de sajnos nem egyedül, mert a 3 srác is jött utánam. Nem tudtam mit tegyek. Az egyik, nem az, amelyik az előbb a fülembe suttogott, hanem egy másik odajött hozzám, én elkezdtem nagyon gyorsan lépkedni, de ő megragadta a kezem, a másik kezével befogta a szám, és felkapott a vállára. Elkezdtem kapálózni, de semmit nem értem el vele, mert a másik kettő is odajött, és ők is lefogtak.


Sziasztok!
Végre hoztam friss részt, és most megígérem, hogy a nyáron sűrübben fogom hozni a fejezeteket. :) Kicsit hosszabbra akartam írni, de úgy éretrem, hogy itt kell abbahagynom. :) Ha elolvastad, és tetszett, valamit hagyj itt magad után. :))
Puszi:Nia*

4 megjegyzés:

  1. Itt hagyok magam után valamit: <3

    VálaszTörlés
  2. Natalie egy bunkó amúgy.
    Nia helyében nem mentem volna el onnan, maradtam volna.
    Várom mi lesz a bunyósnak a folytatása.

    VálaszTörlés
  3. Natalie egy egy ribi, de hagyjuk. Nia helyében én ottmaradtam volna, és széttéptem volna.Nagyon kíváncsi leszek, most mi lesz..és ez a furcsa "Elrablás"...hogy ebből is milesz.. o.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd minden kiderül idővel. ;) Niának és Natalienak lesz még közös beszélgetése, az 100%. :)

      Törlés