Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. február 9., szombat

Blogértékelés - Elfuthatsz, de nem menekülhetsz - Nomi

Sziasztok!
Egy röpke kis kihagyás után itt is a következő blogértékelés.
*Közérdekű: Elnézést mindenkitől, hogy egy kicsit sokáig tart összehozni egy blogértékelést, de se nekem, se Monának nincs sok időnk a blogolásra.*

Író: Nomi
Cím: Elfuthatsz, de nem menekülhetsz
Téma: FC Barcelona, Jordi Alba
Eddigi, elolvasott fejezetek: 12 fejezet
Véleményem a történetről: Hát, hol is kezdjem. Az egyik kedvencem. Izgalmas, fordulatokkal teli, abbahagyhatatlan.
Már az első fejezettől kezdve olvasom a történetet, és mindig nagyon várom a folytatást. Aki egy kicsit is szereti a fordulatokkal teli írásokat, és a focit, annak biztosan tetszeni fog. 
Nálam külön jó pont, hogy minden részhez külön zene is van. Ha van kedved
Véleményem az íróról: Nominak már nem ez az első blogja, ami meg is látszik a történeten, hiszen nagyon jól ír, és nagyon ötletes, fordulatos a története, csak gratulálni tudok hozzá.


A blogot a képre kattintva érhetitek el.

1 megjegyzés:

  1. Szia Nia! :)
    Köszönöm magát az értékelést, azt meg még inkább köszönöm, hogy ennyire jónak találod a blogomat, tényleg nagyon jól esik ez nekem. :) Most tisztára fel vagyok dobódva. :D
    Szóval tényleg nagyon nagy hálám az értékelésért. :)
    Puszillak, Nomi.

    VálaszTörlés