Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2012. december 29., szombat

Blogértékelés - Randiztam egy sztárral - Domi

Sziasztok!

Meghoztam az első blogértékelést. :) 

Író: Domi
Cím: Randiztam egy sztárral
Téma: One Direction
Eddigi, elolvasott fejezetek: 5
Véleményem: Még nem sok fejezet van a történetből, de egy nagyon izgalmas történetnek indul. Itt-ott vannak benne fogalmazás hibák, amiket elnézhettél, de szerencsére nem olyan nagy hibák, amik nagyon zavaróak lennének olvasás közben. :) Nagyon tetszik, ahogyan írsz, nagyon tehetséges vagy benne. Nem zavarosak a történet szálai, könnyen megérthető. Remélem, hogy ez a továbbiakban sem fog változni.
A blog kinézete nagyon jó, és látszik  a történeteiden(nem csak ezen, hanem a másik hármon is), hogy nagy igényt fektetsz a szereplőkre, arra, hogy mindegyikről legyen egy kép.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a 1D-t, hogy olvassa el, szerintem nagyon jó kis történet. :)
Sok sikert kívánok Dominak, a történet folytatásához! :)

A képre kattintva elérheted a blogot. :)

2 megjegyzés: