Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. június 26., szerda

21. Fejezet - Magical Summer

Reckless decision.

Reggel 6 óta csak forgolódtam az ágyban, nem tudtam aludni. Nagyjából fél 8 volt, amikor úgy voltam vele, hogy kikecmergek az ágyamból. Magamra kaptam a köntösömet és kimentem a konyhába ahol finom illatok vártak.
- Jó reggelt, anya- köszöntem anyának, aki a tűzhely előtt állt. Apa és Lisa az asztalnál ültek, Lisa pedig hozta formáját és valami új csajos játékról dumált apának.
- Szia, kicsim, hogy aludtál?- kérdezte anya, miközben egy pohár vizet öntöttem magamnak.
- Rosszul- hadartam, majd leültem én is az asztalhoz. Ezután anya hozta is a finom szalonnás tojást, én direkt csak egy keveset kértem így is majd felfordult a gyomrom, még nem pihentem ki teljesen a tegnapit.
- Lemegyünk ma a partra?- kérdezte azonnal Lisa.
- Kivételesen igen, Danny 8 után lent lesz.
- De jó, akkor nyugodtan megfulladhatok- viccelődött, de ezt apu nem vette valami jó néven.
- Kicsim!- szólalt fel azonnal, mire Lisa csak valami halk bocsit susmogott.
Reggeli után Lisa 5 perc alatt felkapta a fürdőruháját, én pedig még csak akkor mentem be a fürdőbe. Én is felvettem a matrózcsíkos fürdőruhámat, amit különösen szerettem, majd anya elveivel szembeszállva kihúztam a szememet egy fekete szemceruzával és tussal, azért csak a barátommal fogok találkozni, nem akarok úgy kinézni, mint egy felmosó rongy. A hajamat szimplán leeresztettem és a vörös rúzsomat tettem fel.
- Jó a bikinid- mondta Lisa miközben bezártam az ajtót és a lift felé vettük az irányt.
- Kösz.
- Látom, hogy kifestetted magadat, anyu nem szokta megengedni. Azért csináltad, mert Danny is ott lesz?- kérdezte, miközben beszálltunk a liftbe, amiben szerencsémre nem voltak.
- Igen, azért. Más kérdés? Amúgy szeretném, ha nem égetnél halálra Danny előtt, vagyis viselkedj normálisan.
- Oké- nézet maga elé, majd a partra indultunk. Én kértem a bárban egy koktélt, szóval leülhettünk egy napernyőhöz. A víz kicsit háborgott és gyengén fújt a szél. Magammal hoztam a könyvet, amit most olvasok, Dickens- Szép remények.
- Bemehet a vízbe?- kérdezte alig 2 perccel az után Lisa, hogy lepakoltunk.
- Nem hullámzik nagyon?- kérdeztem.
- Ne csináld már, ilyenkor a legjobb.
- Csak vigyázz magadra- tettem fel a napszemüvegem, majd hátradőltem a napágyban és kinyitottam a könyvem.
- Magáé ez a koktél- szólalt meg egy lágy hang a hátam mögött. Letettem a könyvem, majd feltoltam a napszemüvegem és megfordultam. Danny állt mögöttem a pink koktélommal. Letettem a kisasztalra, megcsókolt majd leült a másik napágyra.
- Szia, hogy aludtál?- kérdezte.
- Nem túl jól, te?- kérdeztem, én is felültem. Szemben ültünk egymással és a következő pillanatban Danny megfogta a kezem.
- Nem valami jól, összevesztem apámmal Natalie miatt, apám meg összeveszett Natalie-val miattam. Nincs kedvem még csak hazamenni sem, lehet, kiveszek egy szobát egy hotelben, vagy mit tudom én.
- Nem helyes, hogy miattam vagy fasírtban az apáddal. Én nem érek annyit, hogy emiatt megharagudjatok egymásra- néztem magam elé.
- Nekem érsz annyit, Nia- mondta és megpróbálta elkapni a tekintetem.
- Az lenne a legjobb, ha tartanánk egy kis szünetet, hogy nálatok is lecsendesedjenek a kedélyek- szaladt ki a számon meggondolatlanul.
- Ha külön töltenénk, egy kis időt az nem oldana meg semmit.
- De ha békesség lenne nálatok az sok mindent megoldana.
- De nem te vagy az oka, hogy bajok vannak, Nia. Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem- mondta Danny, úgy éreztem, hogy komolyan gondolja, de nem hagyhatom, hogy a családja miattam hulljon szét. Hiába mondja, hogy a baj nem én vagyok, tudom, hogy ez nem igaz.
- Csak tartsunk egy kis szünetet Danny. Hogy az apád tudja, te attól, hogy barátnőd van ugyan az a fiú, vagy aki az előtt voltál. És akkor nem kellesz rajtam idegeskednie, elég lesz azzal törődnie, hogy újra apa lesz.
- Te teljesen megőrültél. Épp elmondom neked, hogy én szerelmes vagyok beléd, te meg arról próbálsz meggyőzni, hogy töltsünk külön egy kis időt és újra játsszam el apuci kicsi fiát?- emelte fel egy kicsit a hangját, és már a kezemet is eleresztette.
- Nem pont erre gondoltam, de lehet, hogy jót tenne.
- Szép vagy, mondhatom- pattant fel Danny, majd elsétált. Visszaült a helyére és az óceán hullámzó vizét és a fürdőzőket kémlelte. Ő nem értette, hogy mit akarok, de én igen. Csak tudtam, hogy az apjának se ideje se kedve nincs a fiával foglalkozni most, meg azzal, hogy egy ilyen terrorista barátnője van. Nagyon sajnáltam, hogy összevesztünk Danny-vel, legszívesebben visszamentem volna hozzá bocsánatot kérni, de hagytam, mert tudtam, hogy le kell nyugodnia. Nem akartam a napágyaknál meginni a koktélom, szóval a kis tengerparti bár kávézójába ültem le, ahonnan a sekély vízben játszó Lisát pont láttam.
- Szia, leülhetek?- bukkant fel mellettem egy fürdőgatyás srác, akit csak onnan ismertem fel, hogy karja tetovált volt. Matt állt előttem.
- Persze, gyere csak- mutattam a velem szembe lévő üres székre.
- Danny-hez jöttél le a partra?- kérdezte.
- Úgy volt, de egy kicsit összekaptunk- mondtam szomorúan.
- Azt hittem, hogy ti vagytok az elválaszthatatlanok. Mi a baj?
- Te tudtad, hogy Dannynek testvére lesz?- kérdeztem Matt-től, aki tényleg nagyon meglepődött.
- Testvére? Ez most komoly? Még nem is mondta.
- Na, látod, te nem is tudtad, de én meg sajnos igen. Szóval áll most náluk a bál, én meg megkértem Danny-t, hogy tartsunk egy kis szünetet, mert az apja miattam haragszik rá, de ezt ő nem akarta.
- Tudod, én jól ismerem Danny-t, elég sok álnok és rosszakaró barátnője volt. Neki, ha szünetet akarsz az sokkal többet jelent, mint egyszerű távolságtartás- biccentett Matt, majd rendelt magának egy kávét. 

Tumblr | via Tumblr

Sziasztok!
Most, hogy végre elkezdődött a nyár remélhetőleg sűrűbben lesz várható a friss rész. Addig is minden kedves olvasónknak kellemes nyarat. Nia

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon tetszett ez a fejezet is:) Nem igazán értem Nia viselkedését, a szünetet illetően, főleg, hogy Danny közben ilyen kedves vele és szereti is őt... nem hiszem hogy Nia lenne az elsődleges oka annak, hogy Danny apja és a barátnője rosszban vannak. Mindegy, remélem megoldódik ez a dolog. Matt-et meg tökre bírom amúgy :D
    Szóval hozd hamar a friss részt!:) Nálam is van új, ha van kedved nézz be. Puszi
    Dorililien

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ma találtam a blogot és elolvastam az eddigi összes Nia részt. Nekem annyi gondom lenne, hogy szerintem is írhatnád hosszabbra a részeket+ én néhány jelenetet jobban kifejtenék, de ez csak az én véleményem. Ez csak kettő dolog és ezeken kívül van rengeteg pozitív, de mielőtt elkezdem sorolni lenne valami. A történet elején Nia azt mondta, hogy három éve lemennek a barátnőjével LA-ba és, hogy New yourk-ba nem volt. Most pedig azt mondta, hogy LA-ba nem volt. Akkor ez most hogy van?
    Ezen kívül nekem tetszik a sztori és az is jó, hogy eseménydús. :) Izgalmas meg minden, de szerintem néha lehetnének olyan dolgok amik hosszabb ideig tartanak. konkrétan nincs példa, de mikor ,,elrabolták" Niát akkor is szinte rögtön meg is találták és baja sem történt, DE ezzel nem azt mondom, hogy tovább elkellet volna rejteniük és napokig keresték volna+ összeverve eszméletlenül találták volna meg..... Nem ezt mondom, mert jó, hogy nem lett baja csak ez volt a legjobb példa. (Végül is minden kapcsolatban lehetnek konfliktusok.)
    Amúgy tényleg nagyon tetszik az egész ahogy megismerkedtek, ahogy megbeszélték a dolgokat, ahogy aggódtak egymásért...
    Szóval az egész tetszik és várom a következő részeket. :)

    Új olvasód:Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon örülök a kommentednek.:)
      Tudom, hogy vannak benne apróbb hibák, meg olyan részek, amiket ha ma írnék meg tuti, hogy nem úgy történne, vagy bővebben kifejtenék. Például azt az "elrablós" részt már bele se írnám. Örülök, hogy tetszik, igyekszem hosszabb fejezeteket hozni, és sűrűbben megírni/kitenni őket.:)
      Köszönöm a kommentedet,
      puszi, Nia

      Törlés