Üdvözlünk a blogunkon!

Nagyon örülünk, hogy benéztél a blogunkra. Az oldalt 2012. július 24.-én nyitottuk. Ha többet meg akarsz tudni rólunk, nézd meg a 'Rólunk' menüpontot. Az oldalon két, kis részekben összefüggő történet is fut. Várjuk a megjegyzéseket, javaslatokat, véleményeket. Ha kérni akarsz valamilyen témában képeket, zenéket, film ismertetőket, vagy idézeteket írj nekünk nyugodtan chatben vagy hozzászólásban, és várjuk a véleményeiteket a történetekkel kapcsolatban is. :)
Mona.&Nia

2013. április 5., péntek

Filmek (Part 19)

Sziasztok!
Ma este hoztam nektek egy filmajánlót. :)


Tökéletes hang
(Pitch Perfect)


Ma este voltam moziba, és nagyon tetszett a film. Gondolom már legalább az előzetesét mindenki látta, de azért azt is, és egy rövid leírást is megosztok veletek. :)

Rövid leírás: Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő. (forrás: port.hu)
Aki kedvet kapott hozzá, nézze meg, mert egy egészen jó zenés-táncos film. :)

Puszi: Nia^^1 megjegyzés:

  1. Én ma este láttam... a tesómmal az soztálytársával meg annak az uncsitesójával! :))

    VálaszTörlés